Skip to main content
Novice

WOOP! Valorant in R6 kvalificirane NEST ekipe

Objavil 18 marca, 202130 aprila, 2021Ni komentarjev

Po uspešni izpeljavi turnirjev iz iger League of Legends in Counter-Strike: Global Offensive sta se razpletla tudi finalna obračuna iz iger Valorant in Rainbow Six: Siege.

24. aprila je bil zelo zabaven in zanimiv dan, saj sta se ob 13.30 v igri Rainbow Six: Siege najprej udarili ekipi Synthesis Esport in SCORNED. Synthesis Esport je sicer veljal za favorita in na koncu so svoj sloves tudi opravičili, saj so SCORNED premagali z rezultatom 2:0. Dobili so tako bitko, a nikakor ne tudi vojne. Ta se bo nadaljevala na našem NEST Expo dogodku, kamor sta se obe ekipi tudi uspešno kvalificirali.

Ob 17.00 se je nato tekmovanje nadaljevalo, saj smo spremljali dolgo pričakovan finale iz igre Valorant. Nova ekipa breskvice je čez kvalifikacije naravnost povozila vse konkurenčne ekipe, zato se je tudi v finalu pričakovalo, da bodo zlahka opravili z CWE Purple. Res je, da so v končni tekmi nadvladali konkurenco, a finale, ki sta ga s komentarjem lepo obarvala Marko “Amperro” Sladič in Uroš “UrosB” Bitenc, je vseeno postregel z nekaj trenutki grizljanja nohtov. CWE Purple se je vsaj dvakrat skoraj vrnil, a na koncu je moral priznati premoč breskvicam, ki so domov odnesle lepe nagrade. A tudi tu se bodo bitke nadaljevale, saj se bosta obe ekipi pojavili na NEST Expo tekmovanju konec tega leta.

Tako kot pri prejšnjih turnirjih so se tudi tule ekipe nato podale v WOOP! areno, kjer so se preizkusile v streljanju iz Laser Taga. Zabave je bilo cel kup, vtise pa si lahko preberete tule.