Skip to main content
Novice

WOOP! Arena turnirji zaključeni in tu je kratek povzetek dogajanja

Objavil 28 aprila, 202130 aprila, 2021Ni komentarjev

WOOP Arena tekmovanje je zaključeno in dobili smo štiri zmagovalce ter štiri drugouvrščene, vsem njim pa je skupno to, da so se uvrstili tudi v tekmovanje na našem NEST Expo dogodku, ki se bo odvil konec tega leta.

Bolj podroben povzetek kvalifikacij iz iger League of Legends in Counter-Strika: Global Offensive si lahko preberete tule, na hitro pa lahko zapišemo, da je v finalu zmagala ekipa wpyiyi, ki je Cyber Wolves – White odpravila z rezultatom 2:0. Na CS: GO področju je z enakim rezultatom zmagala ekipa oniChan – premoč jim je morala priznati ekipa SefiTelovadnice.

Pri igranju Rainbow Six: Siega je z 2:0 zmagala ekipa Synthesis Esport, ki je nadvladala ekipo SCORNED, medtem ko so v Valaorantu breskvice brez izgubljene runde premagale CWE Purple. Za bolj podroben pregled skočite semkaj.

Slike zmagovalcev si lahko ogledate na Facebooku.

Vendar pa tukaj tekmovanja ni bilo konec, saj je finalni obračun potekal na fizični lokaciji WOOP! Arene, kjer so se finalisti pomerili v zabavnih igrah sobe pobega in Laser Taga. Rezultati se na koncu niso spremenili, vendar pa se s tem ni nihče na koncu obremenjeval, saj je bila v ospredju zabava. Igralci so po odigranih igrah še malce skakali po trampolinih, preizkusili napreden hyper bowling in neverjetno VR streljanje, kjer namesto kontrolerjev v rokah držite plastične puške.

Na prizorišču se je zadrževal tudi popularen YouTuber Wortex, ki je pozdravil svoje največje oboževalce, se z njimi slikal in podelil kakšen avtogram. Spodnji videoposnetek lepo zaokroži celodnevno zabavanje in je dober napovednik tega, kaj vas čaka konec leta na veliko večjem dogodku NEST Expo.