Skip to main content
Novice

WOOP! LoL in CS:GO kvalificirani NEST ekipi

Objavil 27 aprila, 202130 aprila, 2021Ni komentarjev

Po težkih borbah smo vendarle dobili finaliste WOOP! arena turnirjev iz iger League of Legends in Counter-Strike: Global Offensive, ki se se v spektakularnih bitkah pomerili za naslov najboljšega.

Zabava se je začela 18. aprila, ko se je odvil finale turnirja iz iger League of Legends, spopadli pa sta se ekipi wpyiyi in Cyber Wolves – White. Za finale smo postavili format Best of Three, na koncu pa je zmago osvojila ekipa wpyiyi. Prenos v živo si lahko ogledate spodaj, zmagovalni ekipi pa lahko toplo čestitamo, a tudi Cyber Wolves si zaslužijo svoje slavje, saj sta to postali prvi ekipi, ki sta se kvalificirali na naš Nest Expo dogodek!

Malce kasneje se je odvil tudi spopad ekip v igri Counter-Strike: Global Offensive. Za naslov najboljše ekipe sta se udarili ekipi oniChan in SefiTelovadnice. Na koncu se je tehtnica zmage prevesila na stran oniChana, ki je na koncu v formatu BO3 zmagal 2:0. Tako oniChan kot SefiTelovadnice z igranjem nista zaključili, saj sta bili prav tako uvrščeni na tekmovanje v Nest Expo dogodku, ki se bo zgodil konec letošnjega leta.

WOOP! Arena turnirji so bili malce posebni, saj so se ekipe nato spopadle v premagovanju ovir sob pobega in Laser Taga na fizični lokaciji v centru zabave WOOPa! Več o tem na naslednji povezavi.